Benzemas instagram väcker rykten om Englandflytt

Karim Benzema har ryktats vara på väg till Arsenal och i går kunde vi rapportera att den engelska klubben ska ha lagt ett bud på 412 miljoner kronor för att knyta till sig den franske landslagsmannen. Real Madrid ska ha nobbat men i dag tar ryktena återigen fart – på grund av 27-åringens instagram.

Benzema har nämligen lagt upp en bild där han sitter i ett flygplan med texten ”det som har varit har varit” och började i samma veva att följa instagramkontot ”wengerland”. Kanske är alltså en flytt till England inte långt borta.

Laissons le passé au passé.. #rip #directionturfu

A photo posted by Karim Benzema (@karimbenzema) on

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier