”Bayern kan sälja VM-hjälten”

Pep Guardiola har sagt följande om Mario Götze:

– Mario är en toppspelare. Han är en spelar i mitt lag, och han kommer att stanna över den här säsongen. Det har inte varit någon kontakt med andra klubbar, något annat har jag inte att tillägga, sa tränaren i mitten av juli.

I sommar har 23-åringen, som avgjorde VM-finalen, kopplats ihop med Juventus och Manchester United. Tyska Bild uppger att Bayern är redo att sälja Götze om de får runt 380-400 miljoner kronor.

Götze verkar inte lyckas av en flytt till Serie A, han vill hellre lira i Premier League eller La Liga.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier