Topplaget dubbelvärvar

Östersund är på god väg mot allsvenskan.

Inför höstavslutningen har man nu också gjort klart med mittbacken Sotriois Papagiannopoulus, 24, som närmast kommer från grekiska PAOK, men innan det representerade Assyriska.

– Vi har känt till honom länge och har mött honom under hans tid i Assyriska. Han har imponerat på oss med sin snabbhet, styrka och trygghet med bollen. Vi är glada över att få honom hit och fortsätta sin utveckling hos oss, säger tränaren Graham Potter till Östersunds hemsida.

I går gjorde ÖFK även klart med anfallaren Andrew Stadler, 27, från Landskrona.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier