”United överens med Lazio-stjärnan”

I går uppgav engelska tabloiden The Sun att Manchester United är intresserade av Lazios mittfältare Lucas Biglia.

I dag tar italienska tidningen Gazzetta dello Sport uppgifterna vidare och konstaterar att United redan överens med argentinaren om det personliga kontraktet. Enligt Gazzettan handlar det om ett fyraårskontrakt med en årslön på 3,5 miljoner euro.

Den italienska tidningen uppger vidare att United kommer att lägga ett 25 miljoner euro stort bud hos Lazio.

Serie A-klubben har tidigare krävt 40 miljoner euro för 29-åringen men kan enligt Gazzettan komma att vika ner sig då Biglia så gärna vill iväg.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier