Uppgifter: Ajdarevic till ÖSK

Astrit Ajdarevic, 25, kan vara på väg tillbaka till allsvenskan – igen.

Efter att ha lånats ut till Helsingborg under våren återvände Ajdarevic till Standard Liege i somras. Nu har dock parterna brutit kontraktet och 25-åringen ska i stället vara klar för en återkomst till Örebro SK, enligt Expressen.

– En väldigt bra spelare som har gjort det bra både i allsvenskan och utomlands, säger Örebros tränare Alexander Axén till tidningen. 

Den 25-årige mittfältaren spelade i ÖSK säsongen 2010 och ska nu försöka rädda kvar klubben i allsvenskan. Tidigare har Ajdarevic även spelat i IFK Norrköping och Falkenberg.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier