Prestenterar nyförvärv – direkt efter storförlusten

Storstryk i prestigemötet. Då presenterar Chelsea en värvning.

Västra London-klubben har gjort klart med 21-årige vänsterbacken Baba Rahman från tyska Augsburg.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Chelsea. Det är en av världens största klubben och har ser fram emot att börja träna med mina nya lagkamrater och att få jobba under Mr. Mourinho, säger Rahman till klubbens hemsida.

21-åringen är en offensivt lagt ytterrback som även kan spela som mittfältare. Han har skrivit på ett femårskontrakt och övergångssumman uppges ha landat på 235 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier