”Mourinhos hemliga agent fällde United”

Hur lyckades Chelsea stjäla Pedro framför näsan på Manchester United? Det är det diverse brittiska fotbollspersonligheter just du debatterar på sociala medier.

En av dem är Ian McGarry, en man med det kanske inte bästa ryktet när det kommer till transfernyheter. Han påstår i vilket fall att José Mourinhos ess i rockärmen var en hemlig agent i form av Cesc Fabregas.

Enligt McGarry (salt, salt salt) bad Mourinho sin spanske mittfältare att ringa upp gamle lagkamraten Pedro i fredags för att kolla hur det egentligen gick med transfern till United. Efter ett inte helt övertygande svar ska managern sedan agerat snabbt.

Vad vi kan konstatera är att Pedros val kanske är logiskt om han nu verkligen kollade med sina gamla lagkamrater från Barcelona. För visst lär Fabregas haft mer positivt att säga om Chelsea än Victor Valdés haft om United….

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier