AIK vill ha Markkanen

Eero Markkanen blev ingen succé i Real Madrid. Nu uppger Fotbollskanalen att AIK jobbar på att komma överens med 24-åringen om ett kontrakt.

Man behöver dispens för att få övergången godkänd då transferfönstret i Sverige är stängt.

– AIK har förhört sig med mig om hur det går till med dispensen och då antar jag att det kommer komma in en ansökan. Men om det har kommit in någon till kansliet vet jag inte, säger tävlingskommitténs ordförande Gerhard Sager till Fotbollskanalen.

Förra sommaren gick Markkanen till Real Madrid. Parterna har brutit sitt avtal.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier