Bekräftar: De Bruyne till City

På planen krossade Wolfsburg Schalke men på läktaren hände ännu mer intressanta saker. Där satt Kevin De Bruyne och Ivan Perisic och visade allt det Wolfsburg försökt gömma. Duon är på väg bort i två stora affärer.

De Bruyne placerades på läktaren för att inte riskera affären med Manchester City värd mellan 700 och 760 miljoner kronor, enligt The Guardian.

– Vi kommer göra klart allting i morgon. De Bruyne ska till Manchester City. Jag förklarade på presskonferensen att vi inlett förhandlingar. De förhandlingarna har nu gått framåt. Bara småsaker återstår, säger sportchefen Klaus Allofs enligt den brittiska tidningen.

På läktaren satt alltså också Ivan Perisic. Den 26-årige kroaten är nära en övergång till Inter värd totalt 190 miljoner kronor via olika delbetalningar.

– Under rätt förutsättningar kan vi tänka oss att sälja Perisic, säger Allofs.

Läs mer på sajten!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier