Han jagas av toppklubbarna i Serie A

Tio timmar kvar av transferfönstret. Då kan Sampdoria snart tappa Roberto Soriano, 24.

Mittfältaren jagas av Milan, Juventus och Napoli, enligt Football Italia.

Och Sampdorias president Massimo Ferrero bekräftar att Soriano kan bli såld. Sampdoria-presidenten, en profil utöver det vanliga, gör det dock på sitt egna lilla vis:

– Alla frågar om honom hela tiden och flera toppklubbar vill ha honom. Vi funderar på att sälja honom om han verkligen vill bli såld. Det är som när du är gift och din fru vill lämna dig, du kan inte stoppa henne, säger Ferrero.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier