”Succéanfallaren kopplas ihop med United”

Inget upplopp på transferfönstret utan att spelbolagen ger sig in i handlingen. Engelska tidningen Metro rapporterar att SkyBet ”chocksänkt” oddsen på en övergång till Charlie Austin till Manchester United

Oddset ska ha störtdykt från 33 gånger pengarna till blott 2,5. 

Austin, som åkte ur Premier League med Queens Park Rangers, har sedan nedflyttningen kopplats ihop med Everton, Tottenham och West Ham. Någon koppling till United har tidigare inte varit uppe i de engelska medierna. 

Austin Gjorde 18 mål på 36 matcher för QPR förra säsongen. 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier