Inter tvingas dumpa fem spelare

Corriere dello Sport rapporterar i dag om att Inter kommer behöva göra sig av med flera spelare i januari. Anledningen ska vara att klubbens utgifter ligger drygt 65 miljoner kronor över deras budget, och att de därför behöva låna ut eller sälja spelare för att hamna innanför ramarna för Uefas Financial Fair Play.

Enligt tidningen kan fem stycken spelare få se sig om efter en ny klubb i januari. Roberto Mancini ska vara redo att låna ut trion Dodo, Rey Manaj och Assane Gnoukouri, men även sommarens lånevärvning Martin Montoya är i farozonen.

Inter ska vara inställda på att bryta låneavtalet med Barcelona i januari för försvararen, trots att han äntligen kom till spel de senaste två matcherna. Avslutningsvis ska även den forne lagkaptenen Andrea Ranocchia vara redo att offras i januari. Backen har förlorat sin startplats och kan inbringa en transfersumma till klubben vid en försäljning.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier