”Juventus eller Roma för Alisson”

Målvakten Alisson som står under kontrakt med brasilianska Internacional till 2017, är ett hett namn på transfermarknaden – speciellt för italienarna. Gianlucadimarzio.com skriver att Juventus redan ska ha en överenskommelse om att plocka in målvakten efter avtalets slut, men nu rapporterar sajten att brassen vill till Italien i sommar.

Samtidigt säger rapporterna att Roma följer målvakten och kan komma att agera, om övergången till Juventus inte blir av. Spelaren befinner sig i nuläget på semester och förhandlingarna väntas fortsätta när han återvänt från ledigheten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier