Lämnar Brann – återvänder till Bajen

Yttern Amadaiya Rennie ser ut att lämna norska Brann, trots sin vilja att stanna kvar i klubben. Spelaren som under hösten varit på lån i klubben, ser därför nu ut att återvända till allsvenska Hammarby.

– I dag är inte Rennie så aktuell. Vår ekonomi tillåter inte så många fler värvningar, det handlar främst om att få in en renodlad anfallare, säger Branns sportchef Rune Soltvedt till FotbollDirekt.se.

Det var tal om en bytesaffär med Hammarby där spelaren skulle bli kvar i den norska klubben samtidigt som Jakob Orlov skulle stanna i Stockholmsklubben. Men så blir inte fallet.

– Vår ekonomi klarar inte det. Om Orlov lämnar så måste vi ta de pengarna och först lägga på ytterligare en ny anfallare, och det är svårt att få utrymme i budgeten för mer då, förklarar sportchefen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier