Rejält bud ska ta Remy till Moskva

Saint-Etienne har redan uttryckt sitt intresse för Chelseas anfallare Loic Remy. Klubbens manager Christophe Galtier har bekräftat att de vill låna spelaren från London-klubben i januari, om de för hjälp att betala lönen. Nu får de dock rysk konkurrens.

Enligt ryska Izvestia är nämligen Spartak Moskva väldigt intresserade av den 29-årige fransmannen. De ska till och med vara redo att lägga ett bud värt drygt 186 miljoner kronor för att köpa spelaren i januari.

Spelaren som tjänar drygt 56 miljoner kronor per år, är även av intresse för Aston Villa och Crystal Palace.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier