Milanbossen: Det kommer hända i januari

I en tid av hemlighetsmakeri, rykten och och rena lögner är det skönt med fotbollsbossar som säger som det är. Milans Adriano Galliani gjorde det idag. När frågorna om Milans januariplaner kom konstaterade han först:

– Inget av de stora namnen lämnar och det betyder att inga stora namn kommer in.

Sen berättade han att kontraktslöse Kevin Prince Boateng ansluter och att spanjoren Suso lämnar.

– Vi kommer lämna in kontraktet med Boateng den fjärde januari. Suso kommer med 99 procents sannolikhet gå till Genoa. Han ska bara ordna med sitt personliga avtal först, säger Galliani till Sky Sport Italia. 

– Jag fortsätter tro att det här laget är värt mer än en sjätteplats, avslutar han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier