Tränarkarusellen snurrar vidare

Att det är tränarens Silly Season råder det ingen tvekan om. Efter att José Mourinho lämnat Chelsea har spekulationsvågorna svallat höga.

En bit i pusslet lades tidigare i dag när Pep Guardiola gjorde klart att han lämnade med Carlo Ancelotti som efterträdare.

Nu ska han vidare och det spekuleras främst om Manchester City – vilket innebär att Manuel Pellegrini ska vidare.

Och det är där Daily Mail kommer in i bilden, enligt deras uppgifter har nämligen chilenaren seglat upp som en kandidat till Chelsea-jobbet när Guus Hiddinks korta inhopp är över. Enligt den brittiska tidningen ska dock Diego Simeone stå överst på önskelistan fortfarande. Fördelen med Pellegrini är att han är lättare att lösa än Simeone som har kontrakt till 2020.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier