Sänkte Inter – nu aktuell för Inter?

Under gårdagskvällen var det Antonio Candreva som blev stor matchhjälte för sitt Lazio i bortamötet med Inter. Med två mål gav han Roberto Mancini hjärnspöken och tre välbehövliga poäng till Rom-klubben.

Vad passar då inte bättre än lite rykten som placerar just Antonio Candreva i Inter? TMW har grävt fram lite rykten som säger att Milano-klubben är intresserade och kan komma att lägga ett bud. Uppgifterna säger att erbjudandet ska innehålla drygt 185 miljoner kronor plus den brasilianske försvararen Juan Jesus. Candreva ska i så fall även få en löneförhöjning från drygt 16,5 miljoner kronor till drygt 21 miljoner kronor.

Den italienske landslagsmittfältaren står under kontrakt med Lazio till sommaren 2019.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier