Uppgifter: Parterna överens om Grujic

Det närmar sig för den 18-årige serben Marko Grujic. Liverpool Echo rapporterar på måndagen att spelaren har kommit överens om ett femårskontrakt med Liverpool och är på god väg att genomföra sin övergång från Röda Stjärnan.

Under förra veckan ska Liverpools vd Ian Ayre flugit ner till Belgrad för att slutföra förhandlingarna gällande mittfältaren. Den överenskommelse parterna ska ha uppnått beräknas resultera i att The Reds får betala ungefär 68 miljoner kronor för spelaren. Dock ska Liverpool få tillbaka nästan 13 miljoner kronor då spelaren kommer lånas tillbaka till Röda Stjärnan för resten av säsongen.

Röda Stjärnan ska dessutom få med en klausul i affären som ger dem tio procent av transfersumman om Liverpool väljer att sälja honom i framtiden. U21-landslagsmannen uppges nu flyga till Liverpool i veckan för sin läkarundersökning.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier