Uppgifter: Chelseas kontraktsförslag till Roberto Mancini

José Mourinho har fått sparken och krislaget Chelsea valde att ersätta tillfälligt med Guus Hiddink. Den permanenta lösningen återstår dock för London-laget och ett av de hetaste namnen som länkats till klubben är avgående Bayern München-managern Pep Guardiola.

Nu kan vi blanda in ytterligare en manager i tränargrytan. Enligt FcInterNews.it har Chelsea ögonen på den tidigare Manchester City- och nuvarande Inter-manager Roberto Mancini. Ett tvåårskontrakt värt drygt 80 miljoner kronor per år ska ha erbjudits från Premier League-klubben, i ett försök att få honom att ta över managerposten efter säsongen.

Inter ligger i topp i Serie A, trots helgens förlust mot Lazio med 1-2.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier