”Anfallaren bekräftar Uniteds intresse”

Spanjoren Ayoze Perez, 22, går starkt i Newcastle och ses som ett stort löfte.

Framfarten i Premier League har fått klubbar som Manchester United och Tottenham intresserade av den 22-årige anfallaren.

Ett intresse som anfallaren nu bekräftar.

– Det finns sanning i det snack om att det finns intresse för mig och det är en ära för mig. Det finns väldigt mycket sanning i att både Tottenham och Manchester United är intresserade av att värva mig. Men just nu fokuserar jag på Newcastle, säger Ayoze Perez till  Radio Club Tenerife.

Anfallaren tros kosta mellan 300 och 400 miljoner att köpa loss.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier