”Guardiola klar för City”

Pep Guardiola har meddelat att han inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Bayern München och lämnar därmed den tyska storklubben i sommar. Guardiola har länkats ihop med både Manchester City, Manchester United och Chelsea efter att nyheten kom ut.
Nu skriver tyska magasinet Kicker att Guardiola är klar för City och att han tar över i sommar.
Kicker, som brukar anses vara trovärdiga, hänvisar dock till ”pålitliga engelska källor”. Även tyska Bild skriver att parterna är överens.

Enligt The Sun är Guardiola och City överens om ett treårskontrakt, tränaren sägs dock fortfarande vara öppen för övertalningsförsök.
Fortsättning lär följa.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier