Milan vill banta truppen

Det är inte bara Diego Lopez som ryktas vara på väg bort från Milan (se nedan). De rödsvarta vill gärna förstärka i januari, men kan inte göra det förrän spelare har sålts. Ex-Liverpoolspelaren Suso ska stå längst ut på plankan, med Genoa som trolig ny klubb. Han kan där också få sällskap av Antonio Nocerino. Duon har sammanlagt spelat två matcher från start i höst för Milanoklubben.

Även colombianske mittbacken Cristian Zapata kan vara på väg till Genua, men då med Sampdoria som ny klubbadress. 29-åringen har suttit fastnaglad på Milans bänk sedan 0-4-förlusten mot Napoli i början av oktober. Calciomercato.com skriver att Roberto Soriano kan komma att inkluderas i den affären. Sampdoria-mittfältaren var nära en övergång till både Milan och Napoli i somras, men stannade till slut kvar i Sampdoria där han gjort fyra mål och två assist under hösten.

/Henrik Lundgren

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier