Pekas ut som Chelseas nye tränare

Pep Guardiola ryktas till Premier League och uppges ha bestämt sig för att träna Manchester City nästa säsong.

Nu skriver spanska Marca att Citys nuvarande tränare – Manuel Pellegrini – är på väg att ta över Chelsea till nästa säsong.

Chilenaren ska ersätta Guus Hiddink som ryckt in sedan José Mourinho fått sparken.

– För mig spelar det ingen roll om jag får fortsätta eller inte. Ni försöker att hitta svaren om hur min framtid ser ut. Men hur ska jag kunna säga vad andra personer tänker om situationen? Det är svårt, för att inte säga omöjligt, säger Pellegrini enligt Sky Sports.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier