Ingen MFF-fortsättning för Djurdjic

I somras lånade fotbollsallsvenska Malmö FF in den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic från tyska Augsburg. Avtalet gick ut efter säsongen, och nu uppger Fotbollskanalen att det är klart att det inte kommer förlängas.
– Jag kommer återvända till Augsburg och vara med på deras förberedelser inför vårsäsongen. Det är en god chans till att jag kommer stanna kvar fram till sommaren, säger Djurdjic enligt nyhetssajten Sportske.
29-årige Nikola Djurdjic, som tidigare i karriären spelat i bland annat Helsingborg, noterade fem mål på tolv allsvenska matcher för MFF.

/TT

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier