”Chelsea-anfallaren jagad i vinter”

Chelsea-löftet Patrick Bamford avbröt sitt lån hos Crystal Palace och nu behöver Alan Pardew anfallare.

Enligt The Sun har Crystal Palace-bossen gott om pengar att spendera i vinter tack vare klubbens nya amerikanska ägare.

Och därför kommer Pardew, enligt The Sun, att rikta in sig på QPR-stjärnan Charlie Austin och Chelsea-reserven Loic Remy.

Austin uppges kunna lockas till ett Palace som jagar Europa-platser till nästa säsong. Remy har enligt The Sun länge varit ett föremål för intresse hos Pardew och efter José Mourinhos uttåg från Chelsea ska fransmannens framtid vara högst osäker.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier