Ingen Vardy för Manchester City

Nu kan Leicester andas ut lite. Flera engelska storklubbar har länkats ihop med succémannen Jamie Vardy, men i dag säger rapporterna från The Guardian att en kandidat mindre ska finnas i jakten på skytteligaledaren.

Enligt den ansedda tidningen ska nämligen Manchester Citys manager Manuel Pellegrini inte ha något intresse i att försöka värva engelsmannen i januari.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier