”Klopp ska snuva Arsenal på vänsterback”

Jürgen Klopp ska snart göra sitt första transferfönster som Liverpool-tränare. Tysken har ryktats vara på jakt efter en målvakt i januari, och i dag uppger Daily Telegraph att han även vill ha en vänsterback.

Enligt Telegraph överväger Klopp att lägga ett 4 miljoner pund stort bud för Leicesters 19-årige vänsterback Ben Chilwell.

19-åringen har endast gjort ett framträdande för Leicester och har tillbringat årets säsong på lån hos Huddersfield, men anses i England vara en framtida landslagsman.

Enligt Telegraph nobbade Leicester ett 3,5 miljoner pund stort bud från Arsenal i somras.

Telegraph uppger att Huddersfield-tränaren David Wagner är nära vän till Klopp och varmt rekommenderat vänsterbacken till Liverpool. Klopps chefsscout Barry Hunter uppges också ha sett Chilwell frekvent denna säsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier