KLART: Assyriska värvar Söderström från Djurgården

Den gångna säsongens superetta-fyra Assyriska värvar allsvenskt.

Visserligen spelade Tim Söderström, 21, superettan-fotboll i fjol då han var med och spelade Jönköpings Södra upp i allsvenskan. Men anfallaren följer inte med klubben, som han gjorde fem mål på 22 matcher för, upp i seriesystemet.

Istället byter han Djurgården mot Assyriska.

– Det känns jättebra. Efter att ha kollat runt med olika klubbar som var intresserade så tycker jag att Assyriska passade mig bäst, säger Söderström till klubbens hemsida.

Kontraktet gäller för tre år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier