Atlético-dörren öppen för Diego Costa

Diego Costas prestationer har varierat i Chelsea och rykten har redan börjat länka bort honom, blott 18 månader efter sin ankomst. Nu kommer nya rapporter som pekar mot en återkomst till klubben där han fick sitt stora genombrott.

Enligt AS ska Diego Simeone vara öppen till idén att spelaren återvänder till Atlético Madrid. Spelaren själv ska dessutom enligt källor nära honom, vara ute efter att återvända till Madrid-klubben – men bara om han blir garanterad att den argentinske tränaren stannar.

Ett annat problem som ligger på bordet är Jackson Martinez. Anfallaren som värvades från Porto i somras, måste förmodligen lämna i vinter för att göra en återkomst möjlig för Diego Costa.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier