”United och Spurs vill snuva Chelsea på anfallaren”

Det var i söndags som rysk media lyfte uppgifter om att Lokomotiv Moskvas anfallare Oumar Niasse kan vara på väg till Premier League.

Ryska tv-kanalen Match TV uppgav attt Chelsea var på väg att lägga ett bud för spelaren som gjort 13 mål och tio assist den här säsongen.

Nu följer engelska tidningen The Guardian upp med fler uppgifter.

Enligt The Guardian får Chelsea konkurrens av Manchester United och Tottenham. Samtliga klubbar ska ha scoutat anfallaren över den första halvan av säsongen och samtliga klubbar vill ha anfallsförstärkning i januari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier