”Roma planerar möte med Milan”

Romas jakt på Stephan El Shaarawy lever vidare. Anfallaren kommer förmodligen inte bli kvar i Monaco och därför ska Roma se möjligheten som dykt upp. Italienaren ses som en potentiell ersättare till Juan Iturbe som lämnat för spel med Bournemouth.

I dag rapporterar SportMediaset att direktören Walter Sabatini kommer att träffa Milans vice president Adriano Galliani när Milan gästar Rom-klubben på lördag. Pamparna väntas då diskutera gällande en affär.

Roma sägs erbjuda ett låneavtal med en utköpsklausul värd 12 miljoner euro(cirka 110 miljoner kronor). Den klausulen ska i sin tur bli som den Monaco fick, att den blir obligatorisk om El Shaarawy spelar ett visst antal matcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier