”Svårt att tacka nej till Manchester United”

Watfords anfallare Odion Ighalo har efter 14 mål hittills under säsongen, lockat till sig spanskt intresse. Men själv berättar han nu för The Sun att han är inställd på vidare spel i England.

– Det har varit spekulationer från Spanien och Italien men jag har redan spelat där och vill nu spela i England, säger anfallaren till tabloiden.

Kanske kan en annan dörr vara öppen istället. Han berättar nämligen själv att hjärtat bankar för storklubben Manchester United.

– Jag tror inte att jag kommer att flytta men jag är inte så säker på att jag skulle säga nej om United ringde. Det var laget jag växte upp med. Jag älskade att se Andy Cole och Dwight Yorke på tv. De var mina idoler och att få spela på Old Trafford har alltid varit en dröm.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier