Arsenals första bud på Rabiot

Ni kan nog storyn sedan tidigare. Adrien Rabiot har öppnat för att lämna Paris Saint-Germain i januari för att få mer speltid och öka sina chanser till en plats i EM-truppen. Napoli, Milan, Roma, Tottenham, Chelsea, Borussia Dortmund och Arsenal har sedan tidigare länkats ihop med den eftertraktade fransmannen.

Nu kommer TMW med uppgifter gällande den sistnämndas jakt. Arsenal som kanske är den mest omtalade kandidaten, har enligt rapporterna lagt fram sitt första bud på mittfältaren. Budet ska vara värt nästan 83 miljoner kronor på löftet som står under kontrakt till juni 2019.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier