”Falcao återvänder till Monaco”

Nej du, Radamel Falcao. Premier League-sejouren har inte direkt varit en rolig historia. Nu kan den lyckligtvis(?) snart vara över.

Daily Mirror skriver på fredagen att anfallaren som fick ett bakslag runt jul i sin rehabilitering från lårskadan, kan vara på väg att lämna Chelsea för en återkomst till Monaco. Daily Mirror skriver att lånet kan avslutas i förtid och att han därför kan snart vara tillbaka i Ligue 1.

Monaco kommer förmodligen att avsluta lånet av Stephan El Shaarawy från Milan, och är därför i jakt på ny offensiv kraft. De ska också vara sugna på att ge Falcao speltid för att öka möjligheterna till att sälja honom i sommar. Men först måste de komma överens med Chelsea om att avsluta lånet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier