Klopp kan lösa jätteköp från Bayern

Liverpool är sugna på att göra en riktigt stjärnaffär. Enligt tyska Bild är den engelska klubben en möjlig destination för Mario Götze.

Men trots att det handlar om Bild och Bayern München så får jag ändå be er ta fram saltkaren. Grunden till spekulationen känns nämligen något lös.

Det hela verkar snarast handla att Bild söker en ny logisk klubb för Götze, som haft svårt att spela sig in i Bayern München, och då är kopplingen till Jürgen Klopps Liverpool ganska logisk. Den 23-årige mittfältaren hade en nära relation till tränaren under deras gemensamma tid i Borussia Dortmund.

Prislappen påstås i alla fall ligga på omkring 465 miljoner kronor med en affär som tidigast till sommaren.

bild
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier