”Stoke kan slå transferrekord för Berahino”

Mark Hughes söker efter en ny ”nia” till Stoke. Svaret kan bli Saido Berahino. Anfallaren som länkats ihop frenetiskt med Tottenham, har efter sommarens transferdrama fått se sig förbisedd i West Bromwich. Anfallaren senaste start kom i oktober.

Nu uppger The Telegraph att Mark Hughes är redo att öppna plånboken rejält för att få över spelaren. Tabloiden skriver att Stoke förbereder ett bud och att de kan vara redo att slå sitt eget transferrekord, som för tillfället är summan på nästan 150 miljoner kronor som betalades i somras för schweizaren Xherdan Shaqiri.

Det är dock ingen större nyhet att det krävs en rejäl summa för att få loss anfallaren. West Bromwich tackade nämligen nej till Tottenhams bud värt drygt 287 miljoner kronor i somras .

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier