”Vi har beslutat att inte ta tillbaka honom till Monaco just nu”

Radamel Falcao har bara gjort ett mål för sin nya klubb Chelsea. Han har dragits med en skada och har det kort sagt tufft på Stamford Bridge.

Tidigare i veckan skrev Daily Mirror att anfallaren dock snart skulle kunna vara tillbaka i Monaco, som i så fall skulle avsluta lånet i förtid.

Men icke sa Nicke. Monacos vicepresident Vadim Vasilyev har nu uttalat sig till DailyMotion om situationen: ”Falcao är skadad. Han har sex till åtta veckor kvar. Vi har beslutat att inte ta tillbaka honom till Monaco just nu.”

Samtidigt bekräftade Vasilyev att Stephan El Shaarawy (på lån från Milan) troligen gjort sin sista match med Monaco: ”Han är inte längre en del av huvudtränarens projekt. Vi kollar just nu på en lösning, kanske är det inte en comeback i Milan, det kan vara någon annanstans.”

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier