Chelsea-backen: ”Det är frustrerande att sitta på läktaren”

Baba Rahman anslöt hos Chelsea från Augsburg i somras för 14 miljoner pund. Men du är ursäktad om du missat det, eftersom han endast gjort fyra framträdanden för nya klubben.

Vänsterbacken har misslyckats med att slå sig förbi Cesar Azpilicueta och Branislav Ivanovic i konkurrensen och i en intervju med Bild Zeitung erkänner 21-åringen att det är en frustrerande situation.

– Givetvis är det frustrerande för en fotbollsspelare att sitta på läktaren och jag vill inte uppleva det så mycket mer. Som ung spelare måste man förstås vänja sig vid det i en stor klubb och världsklass-liga. För mig har den första halvan av säsongen varit okej men under den andra halvan vill jag verkligen spelare mer. Chelsea är en av de bästa klubbarna i världen, säger Rahman till Bild.

Rahman lär heller inte jubla över att Ivanovic uppges vara på väg att skriva en kontraktsförlängning med klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier