AIK-profilernas önskevärvning klar för Sundsvall

Nabil Bahoui och Alexander Milosevic gjorde under sin tid i AIK via sociala medier sitt för att övertyga klubben om att köpa Stefan Silva. Nu byter Sirius skyttekung till sist klubb – men det blir inte AIK.

Istället presenterar Gif Sundsvall 25-åringen som sitt nyförvärv.

– Vi är mycket glada över att ha Stefan hos oss och det ska bli grymt spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma. Att han väljer oss gentemot ett antal andra allsvenska och utländska klubbar är ett bra kvitto för GIF Sundsvall och vår fotbollsutveckling, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Silva gjorde förra säsongen tolv mål och tre assist på 27 matcher i Superettan.

– Jag valde GIF Sundsvall för att de är det bästa steget för mig till att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare. De spelar en fotboll som passar mig och det ska bli kul. Jag är jätteladdad inför min första allsvenska säsong, säger Stefan Silva.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier