Elfsborg lånar – från ryska storklubben

Alibek Aliev lämnade Elfsborg utan att ens ha debuterat i A-laget.

Han skrev på för ryska storklubben CSKA Moskva ungefär i samtidigt som Carlos Strandberg – men duon fick som bekant sparsamt med speltid.

Nu återvänder Aliev, 19, till Borås.

Enligt Fotbollskanalen lånas han ut till Elfsborg för den kommande säsongen.

– Han behöver en klubb där han kan få mer speltid än vad han får i CSKA Moskva. Planen är att låna ut honom under ett år för att sedan ta tillbaka honom. De (CSKA) tror fortfarande stenhårt på honom, säger Alievs agent Marco Trabucchi till sajten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier