Klart: Signerar långtidskontrakt med Arsenal

Den 29-årige spanske ytterbacken Nacho Monreal har tecknat ett långtidskontrakt med Arsenal. Monreal kom till klubben 2013 från Malaga och har den här säsongen varit helt ordinarie för Arsenal.

Monreal säger till Arsenals officiella hemsida att han är glad över kontraktsförlängning och att hans intention hela tiden har varit att stanna i klubben. Han berättar också att han hade det svårt i början, bland annat med tanke på språket, men att nu känner sig bekväm i klubben.

Enligt Football Insider sträcker sig det nya kontraktet till 2019 och innebär en löneökning för spelaren på 20 000 pund i veckan. Monreal har sammanlagt gjort 113 matcher för London-klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier