Stjärnflörten: ”Han är välkommen till PSG”

Diego Costa har haft en tung säsong i Chelsea.

Nu hoppas PSG:s David Luiz att hans franska huvudstadslag kommer försöka locka över anfallaren till Ligue 1.

– Diego är en av de mest kliniska avslutarna i Europa. Han vore ett välkommet tillskott. PSG har visat att de bara köper de bästa spelarna och om Diego känner att han fått nog av England och vill ha en ny utmaning så är han självklart välkommen hit, säger Luiz enligt Mirror.

Han och Costa hade några rejäla duster i fjolårets Champions League, men stridsyxan är nu begravd, säger Luiz.

– På planen är Diego väldigt fysisk och aggressiv. Men utanför planen är han en väldigt god vän, en av de snällaste personerna jag vet. Det är definitivt någon jag skulle gå ut och käka middag med, säger David Luiz.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier