Uppgift: van Gaal kan lämna i förtid

Manchester United har börjat vinna igen.

Men pressen på Louis van Gaal är alltjämt hård.

Nu uppger brittiska tabloiden The Mirror att det tär på 64-åringens psyke så pass mycket att han överväger att lämna laget i förtid. Tränaren ska, enligt Mirror, känna att pressen på jobbet går ut över hans privatliv och man Mirror uppger också att familjemedlemmar uttryckt oro.

Nederländarens kontrakt sträcker sig även över säsongen 2016/17 men ska vi tro The Mirror så kan han alltså komma att lämna redan efter den här säsongen.

José Mourinho nämns som en het kandidat att ta över.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier