”Blir klar – efter fem matcher”

Stephan El Shaarawy spåddes en lysande fotbollskarriär.

Så lysande har den dock inte blivit. Nyligen dumpades 23-åringen av Monaco och är tillbaka i Milan.

Men nu verkar anfallaren ha gjort klart med en ny klubb: Serie A-kollegan Roma.

Men Roma vägrar köpa loss El Shaarawy innan man sett honom bevisa något på planen, därför har man kommit överens om att låna in italienaren – med förutsättning att affären blir permanent om han gör minst fem matcher i Romatröjan.

Lånet tros kosta 20 miljoner kronor följt av övergångsklausulen på ytterligare 130 miljoner.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier