Uppgifter: Dansk landslagsspelare till MFF

Det fortsätter hända mycket kring Malmö FF under Silly Season. Bara i dag har vi serverats med rykten om att Tobias Sana är på väg bort till Århus och att Magnus Wolff Eikrem kan vara på väg till Hannover.

Men då måste det in mittfältare också. Och enligt Sky Sports Italia kan denne någon vara Chievos dansk Anders Christiansen. 25-åringen har haft svårt att få speltid i Serie A sedan han gick dit från Nordsjälland vintern 2015. I år har det bara blivit en cupmatch för Christiansen som har tre landskamper på meritlistan. Enligt kanalen ska han vara nära en övergång.

Edit: Christensen själv har uttalat sig om Malmöryktet för bold.dk. Och så särskilt nära verkar han inte, dansken:

– Det har jag inte hört om själv, men så läser jag inte heller italienska medier. Men det är klart, jag är i en situation där jag gärna vill spela matcher på helgerna igen, inte bara träna. Jag tittar mig omkring efter vad det finns för möjligheter och efter vilka klubbar som är intresserade av mig, säger han.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier