KLART: Yttermittfältaren klar för Newcastle

Det kommer väl inte som dagens största skräll precis, men nu är det klart i alla fall: Newcastle värvar Andros Townsend, som har skrivit för för fem och ett halvt år.

24-åringen ska kosta omkring 147 miljoner kronor att köpa loss från Tottenham och Townsend kommer enligt Mirror att tjäna 675 000 kronor i veckan – en lön som är tre gånger högre än den han hade i Tottenham.

– Så fort jag fick höra att Newcastle var intresserat av mig var det bara ett ställe jag ville till, så jag längtar efter att komma igång, säger den engelska landslagsspelaren till klubbens webbplats.

CONFIRMED: Newcastle United sign @andros_townsend https://t.co/XJCuD25Jzg #AndrosToonsend #NUFC pic.twitter.com/HBrvcKmOPd

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier