”Arsenal med nytt bud på talangen”

Arsenal ger inte upp sin jakt på Leicesters rookie Ben Chilwell. Klubben har tidigare fått ett tre miljoner pund stort bud förkastat på 19-åringen, men sägs nu – enligt superblaskan The Sun – vara beredda att lägga fyra miljoner pund.

Chilwell kan spela både höger- och vänsterback och har under vintern tillbringat en kortare lånesejour i Huddersfield i Championship. Nu är han tillbaka i Leicester och engelsmannen har där hunnit med en FA-cup-match och en i Ligacupen i januari.

Tidningen spekulerar också i om Kieran Gibbs är på väg bort i och med Arsenals jakt på Chilwell?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier