Provspelande mittback från start i Djurgårdens träningsmatch

När Djurgården just nu möter Gefle i en träningsmatch är det en ny potentiell mittback som försöker visa att borde värvas till klubben.

Det är den kenyanske försvararen David Ochieng, 23, som finns med från start bredvid Colley.

Så här säger sportchefen Bosse Andersson till klubbens webbplats om testspelaren:

– David kom hit under söndagen. Han är vicekapten i kenyanska landslaget, har tidigare spelat i samma klubb som Michael Olunga (Tusker) och sedan haft två framgångsrika år i Saudiarabien där han bland annat spelat i asiatiska klubbmästerskapen. Efter två år där så gick hans kontrakt ut och då ville han ut i Europa. Men det har tagit lite tid och istället har det varit fokus på landslaget under hösten för hans del eftersom han inte tillhört någon klubb. Han var nere i Aalborg i förra veckan och imponerade enligt uppgifter därifrån, men när det inte togs något beslut omgående så öppnade han upp för andra alternativ och den här veckan kunde han komma till oss. Så eftersom vi har lite sjukdomsfrånvaro i backlinjen och den här möjligheten öppnade upp sig bjöd vi in honom. Vi testar helt förutsättningslöst så får vi se vad det leder till.

 

Taggar David Ochieng
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier