Giggs tackar nej till ny roll i United

Louis Van Gaal fick inte helt oväntat lämna Manchesters röda delar för att ge plats åt José Mourinho. Men vart Van Gaals assisterande tränare och klubb-legendaren Ryan Giggs tar vägen har varit desto mer okänt. Nu kommer Daily Mail med uppgifterna att Gigga tackat nej till ett nytt kontrakt med ny roll i klubben.

Den nya rollen skulle innebära att Giggs skulle fungera som en länk mellan A-laget och U21-laget. Ett steg tillbaka i tränarkarriären. Om uppgifterna stämmer ser det ut som att Ryan Giggs lämnar sitt Manchester United efter 29 år i klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier